Mohácsi Takarék Bank Zrt.

Electra Internet Banking tájékoztató

Electra Internet Banking tájékoztató

2017. november 14-től megújultak elektronikus szolgáltatásaink.Tisztelt Ügyfelünk!

A Mohácsi Takarék Bank Zrt. (a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló 2013. évi CXXXV. törvényben előírt egységes informatikai rendszer alkalmazása miatt) a

jelenleg használt Netbank rendszerről a korszerűbb Electra Internet Banking rendszerre tért át.


A felhasználó azonosítók nem változnak, de a fenti napon minden Netbank felhasználónk új jelszót fog kapni SMS üzenetben, amit az új rendszerben az első belépéskor meg is kell változtatni. 

A megújult internetbank szolgáltatással kapcsolatban az alábbiakra hívjuk fel a figyelmét:

  • Az Electra Internet Banking rendszerre történő átállástól a régi Netbank rendszer már nem használható, az új szolgáltatást azonban továbbra is a Bank internetes honlapján a „Netbank belépés” ikonról lehet elérni. Kérjük, hogy böngészőjében a „Kedvencek” közé elmentett címet cserélje le az új elérhetőségre : https://electra7.takinfo.hu/eib_ib_S1/loginpage.hu.html
  • Az Electra Internet Banking rendszerbe (kevés kivételtől eltekintve) a jelenlegi Netbank felhasználói azonosítóval lehet bejelentkezni. Azokban az esetekben, ahol a felhasználói azonosító megváltozik, az érintett felhasználót egyedileg értesítjük.
  • A Netbank rendszerben rögzített megbízásainak adatai (sablonok, állandó átutalások, csoportos felhatalmazások, stb) átkerülnek az új rendszerbe.
  • A számlatörténet az átállást követően lekérdezhető lesz az átállás előtti időszakra is, a PDF számlakivonatokat több hónapra visszamenőleg le lehet majd letölteni.
  • Az Electra Internet Banking rendszerben a betétek feletti rendelkezés csak egységesen lehetséges. (Nincs lehetőség egy számlatulajdonos különböző betétei felett eltérő jogosultságokat adni a különböző felhasználók számára. Ez vonatkozik a már meglévő betétekre is. Ha ettől eltérően kíván rendelkezni, keresse fel számlavezető fiókját a rendelkezési jogosultságok módosítása/ visszavonása érdekében.)
  • Ügyfélszolgálatunknak üzenetet az Új sablonok / Szabadformátumú levél menüpontban tud küldeni (pl. rendelkezés csoportos beszedési megbízás visszautasításáról, későbbi időpontban esedékes megbízások visszavonásáról, stb.). Üzenetét munkatársaink ½ 8 - 18 óra között folyamatosan fogadják.
  • Az Electra Internet Banking rendszerrel kapcsolatos technikai tudnivalókról készített leírás a Bank honlapján (www.mohacsitakarek.hu) a Dokumentumok / Közzétételek menüpontban érhető el.
  • A megváltozott megjelenés mellett bővül az elérhető szolgáltatások köre is : kiegészítő szerződés megkötése esetén befektetéseinek kezelésére is lehetősége nyílik.
  • Az új Electra Internet Banking rendszer használata díj, illetve költségnövekedéssel nem jár, mind a szolgáltatás, mind a tranzakciós díjtételek tekintetében megegyezik a Netbank rendszer kondícióival.

Az SMS szolgáltatás aktív (egyenleglekérdezés, forintátutalás) funkciói ettől az időponttól megszűnnek, az értesítések szövegezése módosul.
Az Electra (Home) Baking és a jelenlegi is Electra Internet Banking szolgáltatás esetében csak programfrissítés történik, az átállás ideje alatt a programok online (kapcsolatot igénylő) funkciói nem lesznek elérhetőek.
Az Electra, az Electra Internet Banking (EIB) és az SMS szolgáltatásra vonatkozó – 2017. november 14-től hatályos - általános szerződési feltételeket (Általános Szerződési Feltételek az Electra, Electra Internet Banking, SMS szolgáltatásokra) megtalálja honlapunkon (www.mohacsitakarek.hu) Dokumentumok / Üzletszabályzatok, Általános szerződési Feltételek menüpontban. A módosítás hatályba lépése előtti napig jogosult a Számlatulajdonos a keretszerződés azonnali díj-, költség- vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Ennek hiányában a módosítást a Bank elfogadottnak tekinti.
Bízunk abban, hogy a megújuló elektronikus szolgáltatásaink elnyerik tetszését!

Együttműködését, türelmét és megértését köszönjük!

Mohácsi Takarék Bank Zrt.

Electra Internet Banking technikai ismertető

Termék összehasonlítás

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...